Revelation Of The New Fashion

Het begon met een droom die uitgroeide tot een visie. Amelia Fernhout wist van jongs af aan wat ze wilde worden en begon in 2006 met het verwezenlijken van haar droom. Op haar slaapkamer in Amsterdam veranderde zij een sjaal in een blouse, knopen werden sieraden.

Onder het motto “je moet doen waar je goed in bent om de beste te worden” werd de kiem voor een nieuw bedrijf gelegd. In 2009 werd Revelation Of The New Fashion kortweg ROTNF opgericht met als doel het ontwerpen van Modern Retro & Lifestyle kleding voor vrouwen dat geheel in Nederland wordt ontworpen en gemaakt in eigen beheer.

ROTNF heeft als doelstelling een gevestigde naam te worden in de modewereld. Creativiteit speelt een leidende rol zonder dat daarbij de wensen van de doelgroep uit het oog worden verloren.

“Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.”

Onze Missie

ROTNF maakt Modern Retro & Lifestyle kleding voor de modebewuste vrouw. Ons devies komt uit de bijbel:

“No eye has seen, no ear has heard, no mind has conceived”

1 Corinthians 2:9

Onze creaties zijn tijdloos en hebben een perfecte pasvorm. Wij gebruiken materialen van een hoge kwaliteit en werken onze kleding af met oog voor details. Door de materiaalkeuze, de perfecte snit en het draagcomfort voelt elke vrouw zich mooi, elegant en zelfverzekerd.

Onze Visie

ROTNF wil de wereld kennis laten maken met de mode van de toekomst. Wij willen een leidende en transparante rol spelen in duurzame en eerlijke productie. ROTNF maakt vrouwenkleding die geheel in Nederland wordt ontworpen en gemaakt onder verantwoord en goede omstandigheden.

Het is ons doel de vrouwenemancipatie van de 20ste eeuw terug te laten keren in een nieuw jasje. De vrouw van de toekomst moet kracht, onafhankelijkheid en autoriteit uitstralen met behulp van nieuwe ideeën, nieuwe materialen en nieuwe vormen.

FRONT is een sub-merk van ROTNF, gericht op het bouwen van de toekomst draagbaar voor jou en met jou. De wereld verandert, tijd om het samen opnieuw vorm te geven.