Privacy Statement Revelation Of The New Fashion

 

Dit Privacy Statement is bedoeld om u te informeren op welke wijze wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij zijn graag transparant en doen er alles aan om uw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: de AVG) zo veel mogelijk te waarborgen. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.  

 

Waarom, wanneer en welke persoonsgegevens kunnen wij van u verwerken?

 

1). Voor het verbeteren van de website

Wanneer u onze website bezoekt, maken wij gebruik van uw IP-adres. Wij zien dit als een gerechtvaardigd belang, omdat de verwerking van uw IP-adres noodzakelijk is voor een goede werking van de website én dit geen inbreuk maakt op uw privacy. Meer informatie leest u hierna onder “cookies”.

 

2). Om contact met u te kunnen opnemen

Indien u telefonisch, schriftelijk of per e-mail contact met ons opneemt, of het contactformulier op de website invult, verwerken wij uw: naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel persoonsgegevens die u zelf verstrekt. Wij willen uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden, of reageren op uw mededeling of reactie. Het is daarom een gerechtvaardigd belang van ons om deze persoonsgegevens hiervoor te gebruiken.

 

3). Voor het leveren van onze producten en/of diensten 

Als u gebruik maakt of gebruik wil maken van onze diensten, is het van belang dat wij de persoonsgegevens van u verwerken die noodzakelijk zijn om een goede dienstverlening te verrichten. Het gaat hierbij om: naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, klantnummer, betaalgegevens, en bestelnummer. Wij verwerken deze gegevens op basis van een overeenkomst.

 

4). Voor het verrichten van administratieve handelingen en het behandelen van geschillen

Wij verwerken uw: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens vanwege wettelijke verplichtingen om administratieve handelingen te verrichten. Daarnaast kunnen dezelfde persoonsgegevens worden gebruikt voor het behandelen van eventuele geschillen. Dit zien wij als een gerechtvaardigd belang.

 

5). Versturen van nieuwsbrieven

Wij versturen periodiek nieuwsbrieven naar u als klant. Deze handeling valt onder een gerechtvaardigd belang om zo een goed klantcontact met u te behouden. Wij gebruiken hiervoor uw e-mailadres. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrieven. 

 

6). Marketingdoeleinden

Het kan zijn dat wij uw e-mailadres ook gebruiken voor nieuwsbrieven en/of andere promoties, indien u nog geen klant bij ons bent. Daarnaast kan het voorkomen dat wij voor marketing- en promotiedoeleinden gebruik maken van uw IP-adres, bijvoorbeeld in combinatie met sociale mediakanalen. Wij vragen u bij deze doeleinden specifiek om uw toestemming. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. Meer informatie leest u hierna onder “cookies”.

 

Bewaarperiode

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om doeleinden te realiseren waarvoor deze zijn verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  1. Persoonsgegevens die worden gebruikt voor administratieve handelingen worden 7 jaar met ingang van de eerste dag van het jaar waarin deze zijn vastgelegd bewaard (dit is een wettelijke bewaartermijn vanuit de Algemene wet inzake rijksbelastingen);
  2. Persoonsgegevens die zijn gebruikt bij geschillen kunnen langer dan 7 jaar worden bewaard;
  3. Persoonsgegevens die voor marketing- en promotiedoeleinden worden gebruikt, en waarbij uw toestemming voor gebruik daarvan wordt ingetrokken, worden zo spoedig mogelijk door ons verwijderd (korte bewaartermijn).

 

Met wie kunnen wij uw persoonsgegevens delen?

Wij delen uw persoonsgegevens met andere organisaties als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst. U kunt hierbij denken aan IT-dienstverleners en softwareleveranciers, betaalleveranciers, post- en pakketleveranciers en adviseurs. Daarnaast delen wij persoonsgegevens met andere organisaties vanwege marketing- en promotiedoeleinden, zoals Sociale Media leveranciers. Het kan ook voorkomen dat wij persoonsgegevens met andere organisaties dienen te delen om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

Wij maken altijd afspraken met deze organisaties om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens. Heeft u hier vragen over, dan kunt u altijd bij ons terecht via info@ROTNF.com. Ook kunt meer informatie vinden op de websites van genoemde organisaties. Wij blijven verantwoordelijk voor de verwerkingen van uw persoonsgegevens. 

 

Cookies 

Bij uw eerste bezoek aan de website ontvangen wij bepaalde gegevens van u, zoals de webbrowser van uw computer, smartphone of tablet. Wij bewaren deze gegevens in kleine tekstbestanden, welke ook wel cookies worden genoemd. Bij een volgend bezoek op de website herkennen wij uw browser en kunnen wij de functies van de website op u afstemmen. Wij gebruiken functionele, analytische (first party) en marketingcookies (third party).

 

Functionele (first party) cookies:

Functionele (first party) cookies zijn technisch noodzakelijk om de website goed te laten werken. Door deze cookies kunt u gebruik maken van de functionaliteiten op de website. Deze cookies hebben geen of geringe gevolgen voor uw privacy.

 

Analytische cookies:

Ook plaatsen wij altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Deze analytische cookies meten uw websitebezoek. We kunnen bijvoorbeeld zien wanneer een van onze webpagina’s vaak wordt bezocht. Deze informatie helpt ons verder de website te verbeteren. Wij vragen hiervoor uw toestemming als deze niet privacy vriendelijk zijn ingesteld.

 

Marketing/tracking cookies:

Marketing /tracking cookies volgen het bezoek aan de website om daarmee een profiel van websitebezoekers op te bouwen. We kunnen op basis daarvan de website optimaliseren of op uw afgestemde advertenties tonen. We vragen hiervoor uw toestemming.

 

Wilt uw zich afmelden voor cookies?

U kunt uw toestemming op ieder gewenst moment weer intrekken. Dit doet u via de instellingen van uw browser. U kunt in de meeste webbrowsers cookies verwijderen. Ook zou het mogelijk moeten zijn cookies te blokkeren door in uw browser te kiezen voor de optie om het opslaan van sommige of alle cookies af te wijzen. Het “helpscherm” in uw browser of de gebruikshandleiding van uw computer bevat doorgaans informatie hoe u dit moet doen.

 

Het blokkeren van cookies kan ervoor zorgen dat de website minder goed werkt. Mocht u de cookies toch hebben verwijderd, dan kunt u bij het opnieuw bezoeken van onze website deze cookies weer activeren door toestemming te geven.

 

Links

Wij kunnen maken van externe links, zoals Facebook, Instagram en Snapchat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de wijze waarop die websites omgaan met uw persoonsgegevens. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

 

Uw rechten vanuit de AVG

U heeft het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij van u verwerken (inzagerecht), maar ook het recht om foutieve persoonsgegevens door ons te laten corrigeren.

 

In sommige gevallen heeft u het recht uw persoonsgegevens door ons te laten verwijderen, bijvoorbeeld omdat deze zijn verouderd. De verwerking van uw persoonsgegevens kan dan (tijdelijk) worden beperkt. Wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken vanwege wettelijke verplichtingen, kunnen uw persoonsgegevens niet worden verwijderd.

 

Indien er sprake is van toestemming die u heeft verleend bij de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om uw verleende toestemming in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens die hierbij zijn gebruikt.

 

U kunt van bovenstaande rechten gebruik maken door een verzoek in te dienen via het contactformulier of per e-mail naar: info@ROTNF.com. Wij zullen u binnen vier weken na ontvangst van uw verzoek een ontvangstbevestiging sturen en u op de hoogte houden over het gevolg van uw verzoek.

 

Heeft u een vraag, opmerking of een klacht?

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Neem dan gerust contact met ons op.

Een klacht kunt u ook rechtstreeks indienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Lees hier meer over.

 

Slotopmerking

Dit Privacy Statement is geldig vanaf 15 maart 2022. Wij kunnen het Privacy Statement periodiek aanpassen. Op de website wordt altijd de meest recente versie gepubliceerd.

 

Contact 

Revelation Of The New Fashion

Verrijn Stuartweg 26C

1112 AX Diemen

+31(0)6 53 47 34 90

info@rotnf.com