Hoe werkt retourneren of ruilen?

 

 

 

(Herroepingsrecht)

 

 

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren (herroepingsrecht). Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via onderstaand retourformulier of via info@rotnf.com. Wij vinden het fijn als u de reden van de retour vermeldt (zodat wij onze service daar mogelijk op kunnen aanpassen), maar dit is niet verplicht. Let er wel op dat u de bestelling met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijze mogelijk in originele staat en verpakking zorgvuldig binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour retourneert.

 

Nadat u uw retour bij ons heeft aangemeld, ontvangt u van ons instructies in de mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening.

 

Retouradres:

 

Revelation of The New Fashion
Rijnlanderweg 1421
2153 KE Nieuw-Vennep
Bedrijfsunit 10

 

Ruilen

 

Wilt u een product ruilen? Dat kan. U dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen via info@rotnf.com.